Verlichting en electriciteit

 

Electriciteit is iets waar je echt kennis van zaken voor moet hebben. Electriciteit kan zeer gevaarlijk zijn. Zeker bij de aanleg buitenshuis dient dit secuur te gebeuren. Niet goed aanleggen, kan leiden tot kortsluiting tijdens vochtige omstandigheden, met alle gevolgen vandien!

Peter Kooij Hovenier kan electriciteit voor u verzorgen. Wij hebben hier een erkend, professioneel electricien voor; 220V buitenstopcontacten en andere werkzaamheden behoren dan ook tot de mogelijkheden.

Qua verlichting voeren we de producten van In-Lite. Dit merk levert topkwaliteit producten en wij durven deze dan ook voor de volle 100% in uw tuin te plaatsen. In-Lite staat garant voor jarenlang lichtplezier.

We kunnen gaten boren in tegels of muurblokken voor het inbouwen van spots. Ook losstaande lampen en hangarmaturen (tegen schuttingen) zullen uw tuin de gewenste sfeer verschaffen!

Peter Kooij Hovenier

Meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van
hovenierswerk + aanverwante werkzaamheden.

Peter Kooij Hovenier is een helder, eerlijk bedrijf, wat op alle mogelijke manieren voor u klaar staat en zal staan!

Peter Kooij Hovenier is tevens een erkend Aequor leerbedrijf. Wij helpen graag om aanstormende talenten de kneepjes van het vak te leren!Gallery
© Copyright Peter Kooij Hovenier 2008 - 2018

Contact

Wilt u meer informatie, advies of een gepaste offerte? Neemt u dan contact met ons op.

Peter Kooij Hovenier
Tjonger 52
3068 LJ Rotterdam
Telefoon:+31 (6) 53295647
E-mail: info@peterkooijhovenier.nl

Facebook Recencies